top of page

Schoonheidssalon in Lommel

Trendy beautysalon

Even helemaal tot rust komen terwijl wij je doen stralen met de beste, nieuwste beautybehandelingen? Zen-Joy is je schoonheidssalon in Lommel om solo of in duo te relaxen en stralend buiten te stappen. Zo kan je bij ons terecht voor een hand- of voetverzorging, gelaatsverzorging en make-up, maar net zo goed voor een ontharing. Ook mannen zijn trouwens welkom bij ons voor een waxbeurt.

handverzorging
schoonheidsbehandeling

Kwaliteitsbehandelingen

Zen-Joy verdiept zich naast de klassieke schoonheidsbehandelingen ook in recente technieken, zoals ontharen met sugarwax. Deze huidvriendelijke manier suikerontharing heeft heel wat voordelen, je krijgt er niet alleen een streelzachte huid en minder irritatie van, het is ook minder pijnlijk dan een gewone ontharing en haartjes komen minder snel terug. Je wint er dus ook kostbare tijd mee.

Duobehandeling: een moment van volledige rust

Bij Zen-Joy kan je ook een duobehandeling boeken, het ideale geschenk voor iemand die je lief is. Kom een avondje genieten met je partner, vriendin, dochter of andere gelukkige van een zalige, ontspannende gelaatsverzorging met een deugddoende en uitgebreide massage van hoofd, nek, schouders en voeten. Dat alles in een relaxerende sfeer vol kaarsjes en heerlijke aromatische geuren. Omdat jullie het verdienen!

Klaar om het mooiste in jou naar boven te halen? Boek meteen je beauty behandeling bij schoonheidssalon Zen-Joy.

duobehandelingen

Contacteer ons voor een afspraak!

bottom of page