top of page

Kapsalon in Lommel

Glanzend en gezond haar begint bij Kapsalon Zen-Joy

Kunnen jouw lokken wel een boost gebruiken of heb je nood aan een frisse snit? Ga je voor vurig rood, koel blond, stijl en glans of weelderige krullen? Een subtiele opfrisbeurt of een verrassende voor en na? Bij kapsalon Zen-Joy in Lommel beleef je de ultieme kapperservaring. In een gezellige sfeer ontvangt ons team je met veel enthousiasme, een luisterend oor en een bos ervaring. Onze drive: jou blij te maken met het eindresultaat!

Zen-Joy Lommel
Zen-Joy

De laatste technieken, de beste producten

Zen-Joy maakt gebruik van topproducten om je haar in alle zachtheid te verzorgen, te stylen of te kleuren. Zacht voor het haar én lief voor het milieu! We blijven ook niet ter plaatse trappelen als het om technieken en trends gaat. Denk maar aan het Milk-Shake Integrity gamma met het Integrity System boordevol hoogwaardige ingrediënten om de natuurlijke eigenschappen van het haar te herstellen, met een instant glanzend, zacht, gezond en stralend haar. Met K-Respect, een revolutionaire en gladmakende keratinebehandeling voor alle haartypes, slagen we erin de haarvezel te veranderen en je lokken voor lange tijd glad en stevig te maken, zonder risico op schade. We blijven continu inzetten.

Geen bad hairdays meer dankzij kapsalon Zen-Joy. Als je helemaal wil stralen, kan je ook een afspraak maken in ons schoonheidssalon. Neem een kijkje tussen onze behandelingen.

Contacteer ons voor een afspraak!

bottom of page